Goedkoopste rente
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Goedkoopste rente

Neem contact met mij op !

Laagste rente

De laagste rente is vaak een combinatie van persoonlijke factoren die uiteindelijk bepalen wat de rente op je hypotheek gaat worden.

Geldverstrekkers

Door het grote aantal geldverstrekkers waar wij mee samenwerken kunnen wij, ondanks de schommelingen in de rentes per geldverstrekker, je toch de laagste rente aanbieden. Wij werken o.a. samen met Argenta, NIBC, Nationale Nederlanden, ABN-AMRO, ASR, IQ Woon, Delta Lloyd, Colibri, Aegon, Centraal Beheer, Bijbouwe, Woonfonds, Robuust, Obvion, ING, Attens, Woonlife, BLG, WestlandUtrecht Bank, Hypotrust, Bank of Scotland, Tellius, Allianz, Jungo,Rabobank, Tulp, Merius, Munt, Reaal, Lloyds Bank, Florius en Venn.

Toepassen van de rentestanden

De uiteindelijke rente die bij jou van toepassing is heeft een uitgebreider onderzoek nodig. Is er bijvoorbeeld in jouw situatie sprake van een starter op de woningmarkt of heb je al een koopwoning en ben je op zoek naar een andere woning, ben je zelfstandig ondernemer en in welke prijsklasse wil je een woning gaan kopen dan hebben dergelijke situaties invloed op je rente. Het belangrijkste aspect bij de uiteindelijke rente is het brede aanbod van geldverstrekkers zodat er bij jouw situatie een goede vergelijking gemaakt kan worden tussen de diverse geldverstrekkers.