Maximale hypotheek
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Maximale hypotheek

Neem contact met mij op !

Maximale hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen ? 

Op zoek naar een nieuwe woning en benieuwd of dit financieel haalbaar is ? Met onderstaande module kan je zelf een korte berekening maken en zien of de nieuwe woning haalbaar is. Op zeer eenvoudige wijze maak je zelf de eerste analyse op basis van je inkomen en de waarde van de woning met als resultaat de maximale hypotheek voor jouw situatie.

De woning is haalbaar, en nu ?

Met onderstaande module heb je een goede indicatie gekregen of de nieuwe woning haalbaar is maar dit is een indicatie. Wij adviseren je om hierna contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen onderzoeken of de woning daadwerkelijk haalbaar is. Dit onderzoek is geheel vrijblijvend en voor onze rekening.
Vul je gegevens in op bovenstaande button en wij gaan voor je aan de slag.

Wat komt er nog meer bij kijken ? 

De toetsing op basis van je inkomen en de waarde van de woning is een eerste grove indicatie van wat je maximale hypotheek kan zijn. In het vervolgonderzoek gaan we deze eerste toetsing verder uitwerken en worden ook zaken meegenomen als:

– leeftijd
– overige verplichtingen zoals alimentatie, financieringen, DUO-leningen
– opbouw van je inkomen (bijv. onregelmatigheidstoeslagen, 13e maand, structureel overwerk, etc.)
– gezinssituatie
– eigen middelen
– en nog een aantal zaken die van belang zijn voor een goed financieel overzicht van jouw situatie.

Met deze gegevens vervolgen wij ons onderzoek bij de diverse geldverstrekkers omdat elke geldverstrekker zijn eigen acceptatienormen heeft over deze componenten. Zo kan het zijn dat bij de ene geldverstrekker een component sterk meeweegt in de hoogte van je maximale hypotheek terwijl de andere geldverstrekker daar andere acceptatienormen op toepast. Deze acceptatienormen bepalen uiteindelijk hoeveel hypotheek je kan krijgen. De verschillen in acceptatienormen kunnen nog wel eens net het verschil zijn tussen de woning wel of niet kunnen kopen.

Met onze jarenlange ervaring op hypotheekgebied en het uitgebreide pallet aan geldverstrekkers gaan wij de juiste partij voor je zoeken waarbij een goede combinatie van laagste rente, goede voorwaarden, hypotheekvorm en een passend financieel plaatje een must is.

Bereken hier uw maximale hypotheek.

hypotheek