Laagste rente
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Laagste rente

Neem contact met mij op !

Laagste rente

Laagste rente

De laagste rente is vaak een combinatie van persoonlijke factoren die uiteindelijk bepalen wat de rente op je hypotheek gaat worden. In onderstaande tabel vindt je een overzicht van de actuele hypotheekrentes van de grootste geldverstrekkers van Nederland. (deze rentestanden worden door ons dagelijks bijgewerkt)

Geldverstrekkers

Door het grote aantal geldverstrekkers waar wij mee samenwerken kunnen wij, ondanks de schommelingen in de rentes per geldverstrekker, je toch de laagste rente aanbieden. Wij werken o.a. samen met Argenta, NIBC, Nationale Nederlanden, ABN-AMRO, ASR, Delta Lloyd, Aegon, Woonfonds, Obvion, ING, Woonlife, BLG, WestlandUtrecht Bank, Hypotrust, Bank of Scotland, Rabobank, Reaal en Lloyds Bank.

Toepassen van de rentestanden

Deze rentestanden kan je gebruiken als achtergrondinformatie bij het afsluiten van je hypotheek, of om te checken of je bestaande hypotheek nog wel up-to-date is. Dit is een goede start om een beeld te krijgen welke rente bij jou van toepassing kan zijn. De uiteindelijke rente die bij jou van toepassing is heeft een uitgebreider onderzoek nodig. Is er bijvoorbeeld in jouw situatie sprake van een starter op de woningmarkt of heb je al een koopwoning en ben je op zoek naar een andere woning, of ben je zelfstandig ondernemer dan hebben dergelijke situaties invloed op je rente. Het belangrijkste aspect bij de uiteindelijke rente is het brede aanbod van geldverstrekkers zodat er bij jouw situatie een goede vergelijking gemaakt kan worden tussen de diverse geldverstrekkers. Ben je op zoek naar een specifiek tarief? Informeer ons welk tarief in het overzicht voor jou van toepassing is zodat jij de laagste rente krijgt. 

hypotheek