Rente vergelijken
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Rente vergelijken

Neem contact met mij op !

Rente vergelijkenRente vergelijken

Je hebt voor je hypotheek een rente verlengingsvoorstel ontvangen van de bank en vraagt je terecht af of het voorstel van de bank wel marktconform is.

Dit is het moment om voordeel te behalen met je huidige hypotheek !

Hoe werkt het ?

Wij bieden je geheel vrijblijvend de mogelijkheid voor een korte analyse door een van onze adviseurs van de verlengingsrente. Deze telefonische analyse is geheel kosteloos en vrijblijvend. Op het moment dat uit deze analyse blijkt dat er besparingen te behalen zijn adviseren wij om een persoonlijke afspraak in te plannen zodat wij geheel vrijblijvend een uitgebreidere analyse voor je kunnen maken van het huidige voorstel ten opzichte van mogelijke andere hypotheekverstrekkers. Kleine verschillen per maand kunnen uiteindelijk wel eens hele grote verschillen zijn op de einddatum van uw hypotheek.

Op deze manier kan je de beste hypotheken vergelijken en ben je verzekerd van de laagste hypotheekrente.

Welke geldverstrekkers worden vergeleken ?

Door het grote aantal geldverstrekkers waar wij mee samenwerken kunnen wij, ondanks de schommelingen in de rentes per geldverstrekker, je toch de laagste rente aanbieden. Wij werken o.a. samen met Argenta, NIBC, Nationale Nederlanden, ABN-AMRO, ASR, IQ Woon, Delta Lloyd, Colibri, Aegon, Centraal Beheer, Bijbouwe, Woonfonds, Robuust, Obvion, ING, Attens, Woonlife, BLG, WestlandUtrecht Bank, Hypotrust, Bank of Scotland, Tellius, Allianz, Jungo,Rabobank, Tulp, Merius, Munt, Reaal, Lloyds Bank, Florius en Venn.

Voor een uitgebreide analyse adviseren wij je om contact met ons op te nemen zodat wij goed je rente kunnen vergelijken.