Rente vergelijken
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Rente vergelijken

Neem contact met mij op !

Rente vergelijkenRente vergelijken

Je hebt voor je hypotheek een rente verlengingsvoorstel ontvangen van de bank en vraagt je terecht af of het voorstel van de bank wel marktconform is. Met onderstaande tool kan je op eenvoudige wijze het verlengingsvoorstel van je huidige bank controleren met andere geldverstrekkers.

Dit is het moment om voordeel te behalen met je huidige hypotheek !

Volledig overzicht

Ben je op zoek naar een volledig overzicht van alle rentepercentages van alle hypotheekverstrekkers ? Achter onderstaande link laten wij je een compleet overzicht van de laagste rentepercentages bij de verschillende hypotheekverstrekkers zien.
Compleet overzicht

Hoe werkt het ?

Wij bieden je met deze tool een eerste korte analyse aan waarin de mogelijke besparingen getoond worden. Op het moment dat uit deze analyse blijkt dat er besparingen te behalen zijn adviseren wij je om contact met ons op te nemen. We zullen dan vrijblijvend een uitgebreidere analyse voor je maken van het huidige voorstel ten opzichte van mogelijke andere hypotheekverstrekkers. Kleine verschillen per maand kunnen uiteindelijk wel eens hele grote verschillen zijn op de einddatum van uw hypotheek.

Op deze manier kan je de beste hypotheken vergelijken en ben je verzekerd van de laagste hypotheekrente.

Welke geldverstrekkers worden vergeleken ?

Door het grote aantal geldverstrekkers waar wij mee samenwerken kunnen wij, ondanks de schommelingen in de rentes per geldverstrekker, je toch de laagste rente aanbieden. Wij werken o.a. samen met Argenta, NIBC, Nationale Nederlanden, ABN-AMRO, ASR, Delta Lloyd, Aegon, Woonfonds, Obvion, ING, Woonlife, BLG, WestlandUtrecht Bank, Hypotrust, Bank of Scotland, Rabobank, Reaal en Lloyds Bank.

Voor een uitgebreide analyse adviseren wij je om contact met ons op te nemen zodat wij goed je rente kunnen vergelijken.

hypotheek