Auto leasen - Raev-advies
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Auto leasen

Raev-advies Private lease

Private lease – Zakelijke lease 

Onafhankelijk advies over het leasen van een (elektrische) auto. Een auto leasen is voor veel mensen nieuw, maar het is eigenlijk simpel. Je betaalt iedere maand een vast bedrag en rijdt de auto die je graag wil. Door het vaste maandbedrag zijn er geen kosten als er bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of reparaties plaats moeten vinden. Naast je huidige financiële situatie, is het belangrijk om naar je toekomstplannen te kijken, bijvoorbeeld een toekomstige hypotheek bij het kopen van een huis.

Jouw wensen en mogelijkheden staan bij onze erkende adviseurs centraal. Door het onafhankelijke advies, zorgen wij dat jij een financieel verantwoorde keuze maakt.

Wat zijn de voordelen:

– advies door een vertrouwde adviseur
– een auto die past bij jouw financiële plaatje
– goede aanbiedingen en snel leverbaar|
– levering van bijna elk merk in Nederland
– speciale wensen en maatwerk mogelijk
– aanbod van diverse leasemaatschappijen, dealers en meerdere importeurs

Ons gevarieerde aanbod is zorgvuldig samengesteld, zo wordt dagelijks contact gehouden met verschillende leasemaatschappijen, dealers en diverse importeurs. Zo wordt de beste deals en aanbiedingen in de gaten gehouden.

Wil je meer weten over private lease of zakelijke lease neem dan contact met ons op zodat wij samen met jou de mogelijkheden gaan onderzoeken.