Berichten - Raev-advies
Financiele dienstverleners met een scherp oog voor rendement
Raev-advies

Berichten

Investeer een kop koffie in uw hypotheek!

Categories: Uncategorized
Reacties uitgeschakeld voor Investeer een kop koffie in uw hypotheek!

Maak het u gemakkelijk en bel voor een vrijblijvende afspraak.

Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een kopje koffie en ondertussen kijken wij of u kunt besparen op uw hypotheek met de huidige zeer lage rentestanden.

Wij vergelijken uw hypotheek met de rentestanden van ca. 32 banken.

Een prachtig compliment in de vorm van een kaart!

Categories: Hypotheek reviews
Reacties uitgeschakeld voor Een prachtig compliment in de vorm van een kaart!

Out of the box denken….

Categories: Uncategorized
Reacties uitgeschakeld voor Out of the box denken….
www.gineral.be “Een gin met een verhaal”

Naast onze creativiteit op hypotheekgebied is het Raev-team voor een behoorlijk deel betrokken geweest op de ontwikkeling van deze gin waarmee ook wij “out of the box” willen denken en op een geheel andere manier onze creativiteit vorm geven.

Het respect tonen aan de veteranen die voor ons gestreden hebben zodat wij tot op de dag van vandaag in vrijheid kunnen leven verdient op een speciale manier zijn aandacht.

Met name deze reden voor de ontwikkeling van deze gin sprak ons in een zeer vroeg stadium aan waardoor wij de afgelopen periode onze bijdrage geleverd hebben voor de totstandkoming van deze heerlijke gin.

Wij nodigen u van harte uit op www.gineral.be

Gewoon een beoordeling via de postbode…

Categories: Hypotheek reviews
Reacties uitgeschakeld voor Gewoon een beoordeling via de postbode…

Niks geen beoordeling via Google of een speciale website, maar gewoon op de ouderwetse manier via de postbode waardoor het persoonlijke bedankje een andere attentie kreeg.

Net even dat stapje extra door de moeite te nemen om een kaart en postzegel te kopen, een boodschapje erop schrijven en dit naar de brievenbus te brengen.

Ook wij doen onze uiterste best om een dergelijk persoonlijk tintje in onze adviezen aan te brengen en willen onze klanten hetzelfde laten ervaren als iets simpels als het versturen van een kaartje maar dat in deze tegenwoordige tijd als bijzonder wordt ervaren.